Jump to content

Gjeografia

Nga Wikibooks
Jeni duke lexuar pjesë nga wiki-përmbedhja në punim e sipër:
Gjeografia
Shkalla I-rë
Paranjohuri
Planeti toka
Gjeografia
Krijimi i planetit
Ndërrimet në tokë
Pjesa e ngurtë e tokës
Dheu i tokës
Atmosfera dhe moti
Lumi, deti dhe liqeni
Oqeani dhe deti
Nëntoka e detit
Lumenjtë
Liqejtë
Format e sipërfaqës së tokës
Brigjet detare
Ujdhesat
Zonat polare
Malet
Jeta në tokë
Gjallesat e zhdukura
Vende dhe popuj
Afrika
Azia
Evropa
Australia dhe Oqenia
Amerika veriore dhe ajo mesme
Amerika jugore
Pasurit natyrore
Mineralet
Bagëti e bujqësia
Peshkimi dhe pylltaria
Ndotja e ambientit
Llojet nën mbrotje nga zhdukja
Ndotja
Shkalla II-të
Mësime
Shkalla III-të
Përmbledhje