Wikibooks diskutim:Shkencat Natyrore dhe Teknologjia

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

teknologjia eshte shkenc me e njohur ne bote tetova tetova

shkolla perparimi[redakto]

shkolla perparimi recic e madhe ka perparuar dhe nxensit jan te edukuar mire si duhet nuk bejne si shkollat tjera...............................................................................

KA PERPARUAR SHUM SHKKOOOOLLLLAAAAAAAA FIIIIIIIILLLLLLLLOOOOOOOOOORRRRRRRRRREEEEEEEEEE PPPPPPEEEEEEEEEEEERRRPPPPPPPPPPPAARRRRRRRRIIIIIIMIIIIIIII

shkolla perparimi[redakto]

shkolla perparimi recic e madhe ka perparuar dhe nxensit jan te edukuar mire si duhet nuk bejne si shkollat tjera...............................................................................

KA PERPARUAR SHUM SHKKOOOOLLLLAAAAAAAA FIIIIIIIILLLLLLLLOOOOOOOOOORRRRRRRRRREEEEEEEEEE PPPPPPEEEEEEEEEEEERRRPPPPPPPPPPPAARRRRRRRRIIIIIIMIIIIIIII