Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Gur e pluhur/3"

Jump to navigation Jump to search
{{dygishta}}Alpet janë kruijuar në periudhën terciare (është periudhë e erës kenozoike) e cila ndahet në njësi më të vogla – paleogjen dhe neogjen
 
=====Cilët janëjanraë më të vjetër malet e larta apo të ulta?=====
{{dygishta}} Malet e vjetra janë më ulëta se malet e reja.
 
=====Çfarë mali është Sierra Nevada?=====
=====Ku ndodhet bjeshka më e lartë në tokë?=====
355

edits

Menyja e lëvizjeve