Përdoruesi:Planeti

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search


Mirë se vini!

Anëtarët e Wikibooks ju urojnë mirëseardhjen (Welcome to the Albanian Wikibooks). Ndodheni në fletën tuaj personale. Këtu mund të gjeni faqen tuaj të diskutimeve. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e Wikibooks dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për prova shkoni te livadhi. Mos harroni se Wikipedianët janë punëtorë vullnetarë dhe se ata ju ndihmojnë me gjithë dëshirë, prandaj ju lutemi të pyesni. Anëtarët e WikibooksStampa:User
IDENTIFIKIMI
:- Identiteti: I.A.
:- Vendlindja:Kokaj, Gjilan, Kosovë,
:- Profesioni: Mësimdhënës i Gjeografisë,
:- Vend ndodhja: Gjilan, Kosovë
:- Hobi: Kompjuteri, Interneti,Gjeografia, Historia,


Krijuar në bashkpunim me Hipi Zhdripi[redakto]