Dallime mes rishikimeve të "Kushtetuta e Kaçanikut"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
{{Libri|Kushtetuta e Kaçanikut|[[w:Wikipedia|Wikipedia]]|Hipi Zhdripi|2005}}
----
<center>
==Përmbajtia==
*[[I.DISPOZITAT E PERGJITHSHME|Dispozitat e përgjithëshme]]<br>
*[[II. RENDI EKONOMIK DHE SOCIAL|Rendi ekonomik dhe social]]<br>
*[[III. LIRITE, TE DREJTAT DHE DETYRAT E NJERIUT DHE TE QYTETARIT|Lirit, Të drejtat dhe Detyrat e njeriut dhe të qytetarit]]<br>
*[[IV. KUSHTETUTSHMERIA DHE LIGJSHMERIA|Kushtetushmëria dhe Ligjshmëria]]<br>
*[[V. ORGANIZIMI TERITORIAL I REPUBLIKES Komuna dhe Qyteti|Organizimi teritorial i Republikës (Komuna dhe Qyteti)]]<br>
*[[VI. TE DREJTAT DHE DETYRAT E REPUBLIKES|Të drejtat dhe Detyrat e Republikës]]<br>
*[[VII. ORGANET REPUBLIKANE|Organet Republikane]]<br>
*[[VIII. NDRYSHIMI I KUSHTETUTES|Ndryshimi i Kushtetutës]]<br>
*[[IX. DISPOZITAT KALIMTARE DHE TE FUNDIT|Dispozitat kalimtare dhetë fundit]]<br>
----
''<u>Kushtetuta e Kaqanikut''</u> është një përmbledhje e tekstit të kushtetutës së Kosovës të nxjerrur nga Kuvendi i Kosovës më 10 shtator 1990. Kjo përmbledhje këtu është ndarë në nëntë pjesë dhe përmbanë ligjet e kushtetutës si dhe vendimin e marrur për shpalljen e saj Kushtetut të Republikës së Kosovës.
</center>
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve