Mesele

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to searchMes'e le
(përmbledhje)
nga
Kelmendi
redaktor
2009
Wikilibri
Përmbajtja
 1. faqe
 2. Xhemajl Obrija e Shemsi Pasha[1](Kryeushtari dhe ushtari)
 3. Si dânte pleqni Xhemajl Obrija[1] (Plani i ndërimit të kullës)
 4. Si e shkundte dardhën Xhemajl Obrija[1] (Saktësia në funkdion të kohës)
 5. Sa dhâmbë i ka kali[1]
  Kur flet trapazani[1](Respekti dhe e vërteta)
 6. Mbasi ke ngê[1](Uria dhe mendja)
 7. Berisha[1] (Kryelartësia}
 8. Si e zjodhi mreti Sadriazemin e ri[1] (Logjika e forcës) 1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 1,7 www.kelmendi.com