Dokumenti i Rambujesë/Kap8 AVGj dhe DP/II: Dispozitat Përfundimtare

Nga Wikibooks

Gjuha zyrtare e marrëveshjes[redakto]

1. Kjo marrëveshje përmbyllet në gjuhën angleze. Pas përmbylljes së kësaj marrëveshjeje, do të bëhet përkthimi në serbisht, shqip dhe gjuhë të tjera të bashkësive nacionale të Kosovës, bashkëngjitur tekstit anglisht.

Hyrja në fuqi[redakto]

2. Kjo marrëveshje do të hyjë në fuqi pas nënshkrimit të dokumentit. Për:

Republika Federale e Jugosllavisë ..............................
Republika e Serbisë ..................................................
Kosova ....................................................................

E dëshmuar nga:

Për Bashkimin Evropian ...............................................
Për Federatën Ruse .....................................................
Për Shtetet e Bashkuara të Amerikës ...........................