Dallime mes rishikimeve të "Tokajon/Fjalorthi"

Jump to navigation Jump to search
ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
<center><font face="Alba super" size="4" color="blue">[[Tokajon]]<br>Ekspert gjeografi</font></center><br>
{|class="wikitable" width="100%" style="background-color:#ABCDEF; color:brown ; font-face:Peinaud; font-style:italic; font-size:100%; text-align:left;"
|-
|colspan=3 align=center|<tt>
[[#A]]
[[#B]]
[[#C]]
[[#D]]
[[#Dh]]
[[#E]]
[[#F]]
[[#G]]
[[#Gj]]
[[#H]]
[[#I]]
[[#J]]
[[#K]]
[[#L]]
[[#M]]
[[#N]]
[[#O]]
[[#P]]
[[#Q]]
[[#R]]
[[#Rr]]
[[#S]]
[[#Sh]]
[[#T]]
[[#U]]
[[#V]]
[[#X]]
[[#Z]]
[[#Zh]]</tt>
|-
!width="100px" align=center style="background:#778899; color:white"|Çka d.m.th
!width="32%" align=center style="background:#778899; color:white"|Vizualizime dhe shënime
|-
|-
|colspan=3|
===== A =====
|colspan=3"2" align=center|<tt>
[[#A|A]]
[[#B|B]]
[[#C|C]]
[[#D|D]]
[[#Dh|Dh]]
[[#E|E]]
[[#F|F]]
[[#G|G]]
[[#Gj|Gj]]
[[#H|H]]
[[#I|I]]
[[#J|J]]
[[#K|K]]
[[#L|L]]
[[#M|M]]
[[#N|N]]
[[#O|O]]
[[#P|P]]
[[#Q|Q]]
[[#R|R]]
[[#Rr|Rr]]
[[#S|S]]
[[#Sh|Sh]]
[[#T|T]]
[[#U|U]]
[[#V|V]]
[[#X|X]]
[[#Z|Z]]
[[#Zh|Zh]]</tt>
|-bgcolor="#f5f5f5"
|'''Ablacioni'''|| Ablacioni është proces i zvogëlimit të masës së akullnajës ose shtresës së borës, kryesisht të pjesës sipërfaqësore për shkak të shkrirjes, avullimit ( ''sublimacionit''), shembjes dhe rrëshqitjes së ortekëve të borës ose shkëputjes së brigjeve të akullit (ajsbergëve) nga akullnajat.
10.849

edits

Menyja e lëvizjeve