Jump to content

Grupi dhe nëngrupi: Dallime mes rishikimesh

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Rreshti 1:
{{StyllaAlgjebraepërgjithëshme|VeprimetGrupi binaredhe nëngrupi}}
Grupi është një strukturë shumë e rëndësishme e matematikës bashkëkohore. Grupet kanë aplikime të shumta si në matematikë, ashtu edhe në lëmenjtë tjerë shkencorë. Struktura e grupit përkufizohet në këtë mënyrë :
==Përkufizimi==
10.849

edits