Stampa:Takimimeshoqenestudimeve

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
Takimi me shoqen e studimeve
-----------------------------
Shumë vjet kaluan që s'ishim parë
Si ti harroj këto vrragë mbi ty
Më vie për të klithur e për të qarë
Shumë më mirë mos t'kisha sy

Mbi flokë t'kishte rreshur borë
Rruhat të loznin nëpër fytyrë
Ku jan ata sy ku ajo dorë
Pse zëri të paska tjetër ngjyrë

Ti ke qenë simbol i bukurisë
Krijuar nga dorë hyjnore
Ndaj i besoja amshueshmërisë
Dhe të tillë të kujtoja prore

Kohë e egër kohë tinzare
Gjurmë që paska lënë mbi ty
Shumë më mirë t'mos kisha takuar fare
Shumë më mirë t'mos kisha sy
Teksti : Arif Demolli
Orkestrimi : Xhevdet Gashi
Muzika : Xhevdet Gashi
Këndon : Sabri Fejzullahu
Albumi : Merrma shiun e Prishtinës
Edior : "LABIA"
U incizua në : "Unique Sond Studio" - Prishtinë
Producent : Shkumbin Kryeziu
Producent muzikor : Xhevdet Gashi
Fotografitë : Afrim Spahiu dhe nga arkiva e Sabri Fejzullahut
Dizajni : Drin Kryeziu
Menagjer : Ilir Mustafa
Shtypi : Shtypshkronja "Iliri"
Viti : ~2000-2005