Dallime mes rishikimeve të "Faqja Kryesore"

Jump to navigation Jump to search
Image=Figura, Regale=Rafte
No edit summary
(Image=Figura, Regale=Rafte)
 
|}
<div style="background-color:#CBD7F9;border:1px solid #AAAAAA; text-indent: 1em;">'''RegaleRafte'''</div>
<div style="border:1px solid #8898BF;border-top:0px solid white;padding:5px 5px 0 5px;margin-bottom:1em;">
{| width=100% style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 95%; background-color:#ffffff; " background="#ffffff"
| width=1%| [[ImageFigura:P physics.png|50px|Shkencat Natyrore dhe Teknologjia]]
| width=46% style="border-bottom: 1px dashed #AAAAAA;" | '''Shkencat Natyrore dhe Teknologjia<br/>
 
*Akoma nuk kemi materiale (falmënderit për ndihmën tuaj)
<!---------------------------------------------------------------->
| width=1%| [[ImageFigura:P art.png|50px|Kultura dhe Arti]]
| width=48% style="border-bottom: 1px dashed #AAAAAA;" | '''Kultura dhe Arti'''<br/>
 
 
|-
| width=1%| [[ImageFigura:P countries.png|50px|Shkencat Shoqërore dhe popujt]]
| width=48% | '''Shkencat Shoqërore dhe popujt'''<br/>
 
 
<!---------------------------------------------------------------->
| [[ImageFigura:P culture.png|50px|Jeta dhe Stili]]
|'''Jeta dhe Stili'''<br/>
[[Wiki kuzhina]] -
Anonymous user

Menyja e lëvizjeve