Diskutim:Medvegja në ditët tona/19

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

e lexova ket liber po thuajse te terin dhe te them te drejten shum pak informata per medvegjen

shumë mirë e ke, për atë është Medvegja e nuk është Presheva--Hipi Zhdripi 27 Qershor 2008 21:49 (UTC)