Diskutim:Copëza historie nga lufta e Kosovës/2

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

përshkakë të identifikimit të tregimit ne duhet të i titullojmë. Unë e titullova Fati i revistës, nëse je i mendimit që nuk është titull adekut atëher të lutem ndrysho këtu dhe në feten e përmbajtjes :Copëza historie nga lufta e Kosovës--Hipi Zhdripi 2 Shtator 2007 22:36 (UTC)