Jump to content

Wikipedia

Nga Wikibooks

Wikipedia eshte term me te ciin thirret projekti i Enciklopedise se lire ne gjuhen shqipe.

Kjo flete sherben per perdoruesit e orientuar nga projekti i lartepermendur. Keta perdorues jane drejtuar per ketu me qellim informimi qe redaktimet e tyre i takojne projektit te librave d.m.th amzes elektronike ku gjendeni tani, Wiki Books. Ju lutemi shtypeni ketu dhe krijoni nje nen amze per punimin e juaj.