Vitviteja/Nexhat Hakiu

Nga Wikibooks
Nexhat Hakiu // Ali Dervalla // Nexhat Mahmut Hakiu
Jeta dhe Vepra
Nexhat Hakiu
Dëftime për artikuj në projektin "Wiki Libra"
Pjesë nga: /potpuri
Për Nexhatin, ... :
Dëftime për projekte jashtë projektit "Wiki Libra"

NË ENCIKLOPEDI
Vitviteja#


#data #të dhëna #burime

Tok' e çarë nxorri ar,
ar të zi si katran:
shatërvan që spërkati
lulet pranë.. 
 ...


1917[redakto]
  • Nexhat Hakiu u lind në Vlorë më 1917. [1]
1950[redakto]
  • Në fund të viteve ’50-të, arriti të botojë librin: “Këndoj”.[1]
1959[redakto]
  • U botua punimi i N.H. “Zëri i fyellit”.[1]
1961[redakto]
  • U botua punimi i N.H. “Fjala ime”. [1]
1973[redakto]
  • U botua punimi i N.H. “Një lule mbolla”.[1]
1977[redakto]
  • U botua punimi i N.H. “Në garë me stinët”.[1]
1978[redakto]
  • Vdiq në Tiranë N.H. në moshën 61 vjeç, më 1978.[1]
data[redakto]
të dhëna[redakto]

sipas:

  1. 1,0 1,1 1,2 1,3 1,4 1,5 1,6 Andi Meçaj, Revista ADMET, faqe : autore vlonjate (poezi)--Kurreshtja 24 Dhjetor 2009 01:05 (UTC)
burime[redakto]