Jump to content

Skeda:Doracak per wiki.pdf

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikibooks
Shko tek faqja
faqja tjetër →
faqja tjetër →
faqja tjetër →

Dokument origjinal(1.239 × 1.416 pixel, madhësia e dokumentit: 2,8 MB , MIME tipi: application/pdf , 76 faqet)

Kjo skedë është nga Wikimedia Commons dhe mund të përdoret nga projektet e tjera. Përshkrimi në faqen përshkruese të skedës është treguar më poshtë.

Përmbledhje

Përshkrimi
English: Doracak për wiki is a book by Wikipedians Kiril Simeonovski, Zoran Meckarski, Slobodan Jacoski and Dimce Grozdanoski. It is an Albanian translation of "Прирачник за wiki" in Macedonian. The aim of this work is to help Macedonian civic organizations to start their own wiki site, wiki administration, editing its content, and building the site policy.
Македонски: Doracak për wiki е книга напишана од википедијанците Кирил Симеоновски, Зоран Мечкараски, Слободан Јаќоски и Димче Грозданоски. Овој прирачник е превод на албански на македонското издание на прирачникот. Намената на овој прирачник е да биде од помош на македонските граѓански организации при започнувањето на нивни сопствени вики сајтови, нивна администрација, уредување, и градење на политики за управување со содржините на викито.
Burimi Punë e juaja
Autori Brest
Versione tjera Wiki instruction manual.pdf

Licencim

Unë, krijuesi i kësaj pune, e publikoj këtu në bazë të licensës në vijim:
w:sq:Creative Commons
atribuim share alike
Je i lirë të:
  • ta shpërndani – ta kopjoni, rishpërndani dhe përcillni punën
  • t’i bëni “remix” – të përshtatni punën
Sipas kushteve të mëposhtme:
  • atribuim – Duhet t’i jepni meritat e duhura, të siguroni një lidhje për tek licenca dhe të tregoni nëse janë bërë ndryshime. Këtë mund ta bëni në ndonjë mënyrë të arsyeshme, por jo në ndonjë mënyrë që sugjeron se licencuesi ju del zot juve apo përdorimit tuaj.
  • share alike – Nëse bëni një “remix”, e shndërroni, ose ndërtoni duke u bazuar te materiali, duhet t’i shpërndani kontributet tuaja sipas të njëjtës licencë ose një të tille të përputhshme me origjinalen.
GNU head Ju jepet leje për ta kopjuar, shpërndarë dhe/ose ndryshuar këtë dokument sipas kushteve të Licencës GNU për Dokumentim të Lirë, versioni 1.2 ose çfarëdo versioni të mëpasshëm të botuar nga Free Software Foundation; pa Seksione të Pandryshueshme, pa Tekste Kapakësh të Përparmë, dhe pa Tekste Kapakësh të Pasmë. Një kopje e kësaj licence është përfshirë në seksionin e titulluar GNU Free Documentation License.
Mundeni të përzgjidhni licencën që doni.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

përshkruan

Historiku i dosjes

Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.

Data/OraMiniaturëPërmasaPërdoruesiKoment
e tanishme17 prill 2012 10:48Miniaturë për versionin duke filluar nga 17 prill 2012 10:481.239 × 1.416, 76 faqe (2,8 MB)Brest{{Information |Description ={{en|1=Doracak për wiki is a book by Wikipedians Kiril Simeonovski, Zoran Meckarski, Slobodan Jacoski and Dimce Grozdanoski. It is an Albanian translation of "Прирачник за wiki" in Macedonian. The aim of this ...

faqe lidhet tek kjo skedë:

Përdorimi global i skedës

Kjo skedë përdoret nga Wiki të tjera në vijim:

Metadata