Jump to content

Pepili/Tri këng zie për Kosovën

Nga Wikibooks

Përgatiti për botim
Bujar Hudhri


Copyright 1998 by Onufri
për botimin në gjuhën shqipe.
brenda dhe jashtë kufinjëve të Shqipërisë.


ISBN 99927-30-18-8


Tiranë: Rruga "Asim Vokshi". Nr. 26
Kutia postare nr. 8152
Tel/Fax. 00 355 42 20017
Mobil 00 355 382022609
http://www.albanian.com/Onufri
Tri këngë

zie

për KosovënNovela
nga
Ismail Kadare
Kadare, Ismail
Tri këngë zie për Kosovën: Novela/
Ismail Kadare; Përg. për bot. B.Hudhri.-
T.: Onufri, 1998.- 89 f.; 18 cm.
ISBN 99927-30-18-8


1. Tregime dhe novela shqipe
891.983. -32
K 14

PËRMBAJTJA
LUFTA E VJETËR, ... f.5
ZONJA E MADHE, ... f.37
LUTJE MBRETËRORE, ... f.83
PËRMBAJTJA ... f.89