Pepili/Pavarësia/2

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

BIBLOTEKA
FRYMA
REDAKSIA
EQREM BASHA / REXHEP ISMAJLI / SHKËLZEN MALIQI / SKËNDER BLAKAJ
REDOKATOR I BOTIMIT
REXHEP ISMAJLI
EDITOR / AGIM LLUKA
REDAKTOR ARTISTIK / NEXHAT KRASNIQI
BOTOHET NË BASHKËPUNIM ME SHOQATËN "FEHMI AGANI" - PARIS
CUVRAGE PUBLIE COOPÉRATION AVEC L'ASSOCIATION "FEHMI AGANI" - PARIS
FEHMI AGANI

PAVARËSIA

GJASA DHE SHPRESË

FEHMI AGANI
PAVARËSIA - GJASA DHE SHPRESË

BOTUES / DUKAGJINI / PEJË
REALIZIMI KOMPJUTERIK / KUJTIM GACAFERRI
TIRAZHI: 1000 COPË
U SHTYP NË TETOR TË VITIT 1999
NË NBGL "DUKAGJINI" PEJË
       KONTESTIMI I SUNDIMIT SERB DHE MOSKUPTIMET
... përmbajtja ....
       ÇKA MUND TË SHPRESONIN SHQIPTARËT?
       Që të mos duket radikalizimi vetëm verbal, të shohim, qoftë edhe kalimthi, vendin e parlamentit në rjedhat më të reja. A mos e pyeti Milosheviqi Parlamentin para Dejtonit, a mos i referoi gjë pas Dejtonit? Ishin çështje jetike për serbët bisedimet dhe vendimet e Dejtonit, por Milosheviqi, si edhe deri më tash, parlamentin as nuk e pyet, as nuk e konsulton për çështje më të rëndësishme. Ai e lë parlamentin të merret e të grindet për çështje margjinale, të kompromitohet vetë para zgjedhësve, me probleme të paqena, me ipotencen e vet.