Pepili/1200 tekste këngësh shqipe të muzikës popullore dhe argëtuese/22

Nga Wikibooks
299 Si t’kam dashtë unë ty 467
300 Të gjitha hallet t’i diftova 468
301 Moj e vogël ndej n’oborr 468
302 Kur më bjen ndërmend për ty 469
303 Mori buzburbuqja ime 470
304 Maraku ma i randë se plum’i 471
305 Asaman moj drandofille 472
306 Mori dranofillja e kuqe 473
307 Vjeshta erdh dhe kaloi 473
308 Mori vashë vetullhollë 474
309 Karajfil emnin e ke 474
310 Po fillon me dalë behari 475
311 Kur më rri karshi-karshi 476

IV. TRIMËRIE 477

1 Ded Gjon Luli 479
2 Kangë për Bije Vokshin 479
3 Kaçanikut i raftë pika 480
4 Këngë për Ibe Palikuqen 480
5 Xhamadani i lirisë 481
6 O moj Kosovë, me k’sulë të bardhë 482
7 Këngë për Jakup Ferrin 483
8 Këngë për Sefë Kosharën 484
9 Këngë për Avni Rrustemin 485
10 Këngë e Ibes 486
11 Këngë për Bajram Currin (3) 487
12 Këngë për Sulejman Vokshin 488
13 Kangë për Skenderbeun 488
14 Ditë e zezë 6 qershori 489
15 Këngë për Ismail Qemalin 489
16 Këngë për Hajdar Dushin 490
17 Këngë për Isa Boletinin 491
18 Ushton gryka e Kaçanikut 492
19 Këngë për Bajram Currin (1) 493
20 Kangë për Bajram Currin (2) 494
21 Ç’janë k’ta gurë t’bardhë e t’zi 495
22 Në muzeun historik 496
23 Ani moj Shqipni mos thuej marova 497
24 Këngë për Tahir Mehën 497
25 Këngë për Adem Jasharin 498

< 21
faqe
- 22 -

23 >