Përdoruesi diskutim:Replindja

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search


Mirë se vini!

Anëtarët e Wikibooks ju urojnë mirëseardhjen (Welcome to the Albanian Wikibooks). Ndodheni në fletën tuaj personale. Këtu mund të gjeni faqen tuaj të diskutimeve. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e Wikibooks dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për prova shkoni te livadhi. Mos harroni se Wikipedianët janë punëtorë vullnetarë dhe se ata ju ndihmojnë me gjithë dëshirë, prandaj ju lutemi të pyesni. Anëtarët e Wikibooks


--Zsoni 9 Shkurt 2011 18:23 (UTC)

Nis një diskutim me Replindja

Nis një diskutim