Ndihmë:Si të krijoj një libër/1

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

na ishte nje here nje vajze e cila quhej amarilda.ajo qe e vogel adhuronte pikturen por askush nuk e kuptoi se ishte nje artiste e lindur,derisa filloi ta kuptonte ajo vete duke u rritur.-prinderit ishin njerez te cilet punonin shume per te mbajtur familjen e tyre,.por siq e dini,gjdo gje munde te ndryshoj,dhe filloi te kjo familje.ajo shkoi ne klase te 9,dhe mesuesit e adhuronin,ngaqe vetem ajo ishte vajza qe pikturonte,dhe e adhuronin,se iashte nje enghell per to.ajo kishte nje shoqe.per te jepte jeten == shkolla

==

filloi viti shkollor.-A mendoni se artistja e vogel do ike ne vit te pare,a mendoni se do do e qoje familja e tyre. perfundimi..jjo,

Titulli[redakto]

ajo nuk iku ne shkolle

Titulli[redakto]

ajo u merzit shume per kete

Titulli[redakto]

ajo do i uurrej ato qe ja bene kete.

[redakto]

ajo ka nje super shoqe qe e don shume dhe nuk e le ne balte

Titulli[redakto]

tani ajo po planifikon te ardhmen

  1. Numbered list item

amarilda