MediaWiki:Gadgets-prefstext

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Më poshtë është një listë e mjeteve shtesë speciale që mund të aktivizohen për llogarinë tuaj. Këto mjete shtesë janë të bazuara kryesisht në JavaScript, pra JavaScript-i duhet aktivizuar në shfletuesin tuaj që ato të punojnë. Vini re se këto mjete shtesë nuk do të kenë efekt në këtë faqe preferencash.

Gjithashtu vini re se këto mjete shtesë speciale nuk janë pjesë e softuerit MediaWiki, dhe zakonisht janë zhvilluar dhe mirëmbajtur nga përdoruesit në wiki-n tuaj lokal. Administratorët lokalë mund t'i ndryshojnë përkufizimet dhe përshkrimet e mjeteve shtesë të mundshme.