Kur'ani/1

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Kur'ani


Kur'ani
faqe
- 1 -

Faqe 2
Kur'an 1.png

1. Me emrin e All-llahut, më Mëshiruesit, më Mëshirëbërësit!


2. Falënderimi i takon All-llahut , Zotit të botërave!


3. Më Mëshiruesit, Më Mëshirëbërësit!


4. Sunduesit të ditës së Gjykimit!

5. Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!


6. Udhëzona në rrugën e drejtë!


7. Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar dhe që kanë humbur!


Kur'ani
faqe
- 1 -

Faqe 2