Kënga në shkronja/Aurela Gaçe/ÇILE ZEMREN

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Potpuri Vlonjate[redakto]

ork.: Ilir Balla; klarinetë : Altin Gunga

Margjela[redakto]

ork.: Ardian Hila; tekstë përpunus.: J. Papingji

Rruga e kthimit[redakto]

muz. dhe ork.: Ardian Hila; teks.: J. Papingji

Në një orë[redakto]

muz.: Ardian Hila; ork.: Elton Deda; teks.: J.Papingji

Fusha e Korabit[redakto]

ork.: Ilir Balla; fyell: Altin Gunga

Kur më vjen burri nga stani[redakto]

ork.: Ardian Hila

Kangë turpi[redakto]

muz.: Hysni Zeka; teks.: Azem Shkreli; shoqëroi: Kori i Liceut Artistik; dirigjent.: Tatjana Shestani

Çile zemrën[redakto]

ork.: Ilir Balla; klarinetë: Altin Gunga

Potpuri përmetare[redakto]

ork.: Ilir Balla; klarinetë: Altin Gunga

Këngë labe[redakto]

CDInfo[redakto]

AG
ROZAFA 2001
Editor dhe producent : Ilir XHEMAILI, 076 548 90 93
Të drejtë për Kosovë: Zulfi Xhemaili, 044 178 207

desing: www.infograph ; 079 257 41 18, s.hajdari@infograph.ch