Hipi Zhdripi i Matematikës/Nënbashkësia

Nga Wikibooks
Nënbashkësia NË ENCIKLOPEDI

Bashkësia A quhet nënbashkësi e bashkësisë B, nëse çdo element i bashkësisë A është njëherit element edhe i bashkësisë B [1]

Simboli[redakto]

Burimi[redakto]

  1. Matematika I dhe II - Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i KSA të Kosovës, Fakulteti Teknik në Prishtinë (1979) [f.17]