Jump to content

Hipi Zhdripi i Matematikës/Konjuksioni

Nga Wikibooks
Konjuksioni NË ENCIKLOPEDI

Konjuksioni i dy gjykimeve p, q quhet gjykimi p q (lexo : p dhe q),i cili është i saktë kur janë të sakta të dy gjykimet p, q.[1]

Simboli[redakto]

gjykimet p:5>3, q:2/3

Burimi[redakto]

  1. Matematika I dhe II - Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore i KSA të Kosovës, Fakulteti Teknik në Prishtinë (1979) [f.9]