Jump to content

Diskutim:Ti, ty gjenerat e re

Page contents not supported in other languages.
Shto një temë
Nga Wikibooks

Si n'ondërr[redakto]

E pashë Karllon, Ballistin, Bulin e Tomahumin. Me Karrllon erdhë Lumi. Ja nisem lojes te permendorja. Tu dashtë me i mshu topit, i mshova ploçes e e vrava komen. Erdhë Karrlo edhe ma deshi patiken. Mu kish pas bo gjakë koma. U prish ondrra.

Si n'onder mu kujtu Alia. Po. Alia me njo prej ktyne t'rive. Mu kujtu kur përderi sa ai i riu lexonte në shtëpin e qytetit, unë e kqyrsha Alin edhe e karahasojsha me baban tam edhe me Mustafen. Si me konë nji niri. Mledhë, shumëzo pjesto. Hajde, Alia e baba jam jon kon ngatë njoni tjetrit po ky Mustafa se. Po edhe ai çasi tipi. Çysh ja arriti kjo gjenerat me u bo njo. Qe me thonë komunista, kurr njoni nuk oshtë konë.

E kom, mirë. Është natyra jonë dhe ajo që na ka rrethu.