Diskutim:Suretu El Bekare

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Barra për fletën është shumë e madhe. Unë e kamë 1 Mega/seko dhe e bartë me vështërsi. Po mendojë që një ndarje ë copa më të vogla është më praktike për përdoruesit e internetit, sidomos në troet shqipare.--Hipi Zhdripi 23 Maj 2007 04:36 (UTC)

Start a discussion about Suretu El Bekare

Nis një diskutim