Diskutim:Shkolla dhe komuniteti dy sisteme të ndërvarura

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Ky punim ende nuk ka mbaruar dhe nuk është i redaktuar si duhet. Brenda një kohe do të bëhet.--172.158.110.40 11 Tetor 2006 02:21 (UTC)

Start a discussion about Shkolla dhe komuniteti dy sisteme të ndërvarura

Nis një diskutim