Diskutim:Origjina e fjalës Kosovë/3

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikibooks

Darania -vjn nga emri Dardan. Iliri pati 6 djem e 3 vajza.te gjith u bene princa nje nga 6 djemete ILIRIT esht D A R D A N I. Dardania u be mbretri 4 shekuj para eres sone. Por sa vjet duhet qe nje vnd apo krahin ta marrin emrin e nje prsobi te fisit. 100 vjet po. emrat kan filluar ti intrprtojn sipas deshires shum njerz dhe jo kompetent por per tu dukur ose pes shebime sekrete per sherbyer klaneve ndofta me pagesa e sponsorizime. Por shpjegimi me dardh vjen vetem nga mungesa e mosnjohjes. druret qe rriten me farera ka shume te tjera para dardhes. Nuk esht argumetim biologjik ase etimiologjik problemi me cfrr shtohen.hardhia,pjergula, Rrushi shtohet ne menyre vegjetaie dhe esht shume i perhapur ne bote Dardha Dru ose dardha frut nuk perfaqson moden ase modianen Serbet kur pushtuan Dardanin ndofta nuk dihen krimet qe kane bere per ti cdkur asgjesua gjunjezuar. sllavet e pushtuar gjth terrorin e ushtruan mbi DARDANI jo mbi dardhe, Dardane e jo Dardharet dardanet lufuan nuk

perkulen

Sllavet vetem emrin arriten ta ndryshonin nga Dardan ne Kosov. Lereni Dardhen rehat ajo ska goje teflasin.nga cdo pikpmje zevendsimi i fjales Dardan me Dardh esht shkencrisht e pa pranushme.esht e pranushme per ATA qe duan ta shujn emrin DARDANI DARDAN. me qellime caktura.