Diskutim:Naim Frashëri/Poezi/Fjalët e Qiririt

Nga Wikibooks
Shko tek: lundrim, kërko
  • Fjlët e Qiririt (publikuarpër herë të parë në numrin e parë të rrevistë "Drita") nga kalimtari me IP 84.22.32.36 më 26 Prill 2007 13:30--Hipi Zhdripi 26 Prill 2007 20:38 (UTC)

Titulli[redakto]

une nuk e kam iden se si si është rregulla këtu për titujt por kështu Hipi nuk duket në rregulll. mjafton si titull vetëm Fjalët e qiririt pa naim frashëri përpara. është e komplikume kjo punë kështu titulli si është shkruar. tung --Bet 0 27 Prill 2007 14:51 (UTC)


Ke pakë të drejtë. Por është një dukuri që në Enciklopedi gjithjë e më shumë po plasohen shkrime të Naimit dhe shkrimtarve tjerë. Po nëse e lëmë titull Naim Frashëri atëherë kuptohet si një libër Naim Frashëri, ndërsa në këtë mënyrë mendova që në një anë të i mbledhm shkrimet e plasuara, pasi që një titullim si për rastin "Fjalët e Qiririt" nuk mendojë që mund të jetë një libër. Ne mund ta konsiderojmë si të tillë por jamë i bindur që ajo do të ishte kontrapoduktive. E them këtë duke menduar që do të humb rëndësin e gjitha punimeve të paraqitura dhe në këtë projekt më duket më i rëndësishëm kualiteti se kuantiteti. Si do që të jetë nëse ke ndonjë ide se si të mbledhen këto plasime të prozave e poezive në një libër unë do ta ndihmojë.--172.158.241.205 30 Prill 2007 02:29 (UTC)