Diskutim:Mrekullitë e Kur'anit/Kur’ani mrekulli e vazhdueshme

Page contents not supported in other languages.
Nga Wikibooks

Tekst i trashë

Titull shembull[redakto]

DUA TA DI SE FLET PER SUNAMIN QE NDODHI NE INDI DHE VENDET PER RRETH Nuk e kuptoj (MathML: Invalid response ("Math extension cannot connect to Restbase.") from server "http://localhost:6011/sq.wikibooks.org/v1/":): {\displaystyle <nowiki>Vendos formulen ketu</nowiki> ---- --~~~~<math>[[Figura:Vendos formulen ketu]][['''Titulli i lidhjes''''''''Tekst i pjerrët'''''''''Tekst i trashë'''''''''Tekst i trashë''''''[[Tekst i trashë]]''''''''''']]} </math>