Diskutim:La Liga/2

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search
  • kapitull: Për trofetë dhe elemente tjera, përmbledhja e të cilave nuk do ishte intersante pa kulminacionin e tyre do flasim më vonë në një këndë të veqant të librit.