Diskutim:Dua të di

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Tekst i trashëdua te di per sa minuta arrin drita prej diellit ne toke ju lutem ktheni pergjigjen shpejtesepse eshte urgjent

Dua të di/Drita dhe valët--Hipi Zhdripi 24 Mars 2009 07:45 (UTC)

dua te dii se kush e zbuloi ryymen elektrike

Start a discussion about Dua të di

Nis një diskutim