Diskutim:Biblioteka

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Në Wiki books, në faqen BIBLIOTEKA pash kryesisht fragmente librash, të cilat ishin të gjinive të ndrshme. Të gjitha këto ishin futur në një thes. Konsideroj se duhet bërë ndarjen:

                   PROPOZIM

Biblioteka Romani shqiptarë

Bibliteka Tregimi shqiptarë

Bibliteka Poetika /Poezi shqipe

Biblioteka Hejza / kritikë, vështrime, esse

Biblioteka P e r l a / Antologji e poezisë

Biblioteka P e r l a /Antologji e tregimit

Biblioteka Publicistikë

Biblioteka yllka e Fatosa

Bibliteka Romani për fëmijë etj. etj,


Dhe e tërë kjo punë duhet të bëhet nga njerëz që i njohin këto punë dhe dashuri dhe pasion e kanë librin Përshëndetje nga Rraprrapi

Start a discussion about Biblioteka

Nis një diskutim