Botajon/Far e Fis/Ketri

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Kitra e egër dhe Kitra e kaftë[redakto]

Sciurus vulgaris L. dhe Sciurus carolinensis GM.

Njoftim
Kërkohet Kitra e egër
Perimetri i kokës 200 deri 236 mm
Bishti 165 deri 200 mm
Pesha 250 deri 400 g.
Pjellëshmëria 2 herë në vit
3 deri 8 të vegjël.
Mosha 5 deri 10 (i mbyllur edhe 18) vjet.
Kërkohet Kitra e kaftë
Perimetri i kokës 240 deri 300 mm
Bishti 200 deri 250 mm
Pesha 340 deri 700 g.
Pjellëshmëria 2 herë në vit
1 deri 6 (8) të vegjël.
Mosha 6 deri 12 (i mbyllur edhe 20) vjet.
Nuk është nën mbrojtje