Akustika

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search


Akustika


nga
Mech 514


redaktor
Dr X
2011
Përmbajtja
faqe
Sistemet Akustike
...1
Lëvijza valore në një dimension
...20
Propagimi i valës në tre dimensione
...30
Materiali është pregatitur nga Dr X dhe gjendet nën licencen "GFDL 3"