Vitviteja/Nikollë Naço Korça

Nga Wikibooks

1888[redakto]

  • Pasi më parë si kundërpesh të shoqërisë Dituria kishte themeluar shoqërin Drita - me emrin e shoqërisë nga ku ishte përjashtuar për shkak të një sulmi - fillon të nxjerrë gazetën me titull kumbonjës Shqipëtari (Albanezul). [1]

  1. Rexhep Qosja : ASDRENI Jeta dhe vepra e tij - monografi, botimi i dytë. RILINDJA Redaksia e botimeve, Prishtinë 1987.