Vitviteja/Adolf Hitleri/17 gusht 1934 Hamburg

Nga Wikibooks

copëza nga fjalimi:

Po të isha shku ... në këtë detyrë të madhe si ushtarë i panjohur në luftën botërore, atëher isha shku me përshtypje të mëdha nga vetë madhësia e ati përjetimi. Sepse, tejkalimi i interesave personale dhe të vetë unit për një shoqëri është i mundëshem dhe në përmasa të mëdha e ka vërtetuar luftën heroike të popullit tonë. 52