Vitviteja/Adolf Hitleri/10 prill 1923 Minhen

Nga Wikibooks

Deri në ditën e sodit ka mbetur gjysma e së keqës së mallkimit të Gjermanis ... Për çlirim duhet më shumë se politika ekonomike, më shumë se shkathtësia, për të qenë i lirë duhet Krenaria, Vullneti, Urrejtja, Inati dhe prap Inati! Ne kemi për detyrë, të flasi për të, sepse në të ardhmen e afërt do të rritet fuqia, e me rritjen e saj do të vijnë detyra tjera, këta Shkatërraq, këta Tradhëtar dhuhet vjerr në Çengen ku edhe e meritojnë të jenë. Mos beso se ndonjëri ka ndryshuar ndopak104