Jump to content

Vargje me Gjemba/17

Nga Wikibooks

WORLD VISIONI
NA HARROI


Faqe 16
faqe
- 17 -

Faqe 18
Prit tre muaj
I katërti shkoi
World Visioni
Na harroi.

Kaloi vera
Vjeshta po vjen
Kjo shoqatë
Material s`po bjen.

Dhe na thonë
Mos u ankoni
Se pak shumë 
Ju po kërkoni.

Ne po presim
Qemë të pafat
Që kemi punë
Me këtë shoqatë.

             Skënderaj, 2000

Faqe 16
faqe
- 17 -

Faqe 18