Suretu En Nisaë/9

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu En Nisaë, Ajeti 9 ose Kur'an 4:9[redakto]

Origjinal: وَلْيَخْشَ الَّذِينَ لَوْ تَرَكُواْ مِنْ خَلْفِهِمْ ذُرِّيَّةً ضِعَافًا خَافُواْ عَلَيْهِمْ فَلْيَتَّقُوا اللّهَ وَلْيَقُولُواْ قَوْلاً سَدِيدًا
Shqip: Le të frikësohen ata (në prag të vdekjes) sikur të linin pas vete pasardhës të paaftë për të cilët kanë dro (si do të jetë gjendja e tyre) le t’i ruhen allahut (dënimit të Tij) dhe le t’ju thonë (jetimëve) fjalë prindore.
Komentim:
Lidhje: http://www.el-hikmeh.net/quran/004.htm