Suretu En Nisaë/16

Nga Wikibooks

Suretu En Nisaë, Ajeti 16 ose Kur'an 4:16[redakto]

Origjinal: وَاللَّذَانَ يَأْتِيَانِهَا مِنكُمْ فَآذُوهُمَا فَإِن تَابَا وَأَصْلَحَا فَأَعْرِضُواْ عَنْهُمَا إِنَّ اللّهَ كَانَ تَوَّابًا رَّحِيمًا
Shqip: Ata të dy prej jush që bëjnë atë (imoralitet-zina), ndëshkoni; e në qoftë se ata pendohen dhe përmirësohen, atëherë hiqni dorë prej tyre, pse All-llahu pranon fort pendimin dhe mëshiron shumë.
Komentim:
Lidhje: http://www.el-hikmeh.net/quran/004.htm