Suretu En Nisaë/13

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu En Nisaë, Ajeti 13 ose Kur'an 4:13[redakto]

Origjinal: تِلْكَ حُدُودُ اللّهِ وَمَن يُطِعِ اللّهَ وَرَسُولَهُ يُدْخِلْهُ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ
Shqip: këto janë (dispozita) të caktuara prej All-llahut (urdhërave) dhe të dërguarit të tij, atë e dërgon në Xhennete nën të cilin burojnë lumenj. Aty do të jenë përgjithmonë. E ky është shpëtim i madh.
Komentim:
Lidhje: http://www.el-hikmeh.net/quran/004.htm