Suretu El Fatiha/7

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Fatiha, Ajeti 7 ose Kur'an 1:7[redakto]

Origjinal: صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ
Shqip: Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur !
Komentim:
Lidhje: