Suretu El Fatiha/5

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Fatiha, Ajeti 5 ose Kur'an 1:5[redakto]

Origjinal: إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Shqip: Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
Komentim:
Lidhje: