Jump to content

Suretu El Bekare/9

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 9 ose Kur'an 2:9[redakto]

Origjinal: يُخَادِعُونَ اللّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَمَا يَشْعُرُونَ
Shqip: (Përpiqen ta) mashtrojnë All-llahun dhe ata që besuan, por nuk mashtrojnë tjetërkë pos vetes, dhe nuk e kuptojnë!
Komentim:
Lidhje: