Jump to content

Suretu El Bekare/8

Nga Wikibooks

Suretu El Bekare, Ajeti 8 ose Kur'an 2:8[redakto]

Origjinal: وَمِنَ النَّاسِ مَن يَقُولُ آمَنَّا بِاللّهِ وَبِالْيَوْمِ الآخِرِ وَمَا هُم بِمُؤْمِنِينَ
Shqip: Ka prej njerëzve që thonë: “Ne i besojmë All-llahut dhe jetës tjetër (ahiretit)”, por ata nuk janë besimtarë.
Komentim:
Lidhje: