Suretu El Bekare/7

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 7 ose Kur'an 2:7[redakto]

Origjinal: خَتَمَ اللّهُ عَلَى قُلُوبِهمْ وَعَلَى سَمْعِهِمْ وَعَلَى أَبْصَارِهِمْ غِشَاوَةٌ وَلَهُمْ عَذَابٌ عظِيمٌ
Shqip: All-llahu vëndosi vulë në zemrat e tyre dhe vëshët e tyre, ndërsa në të pamurit e tyre ka një perde, e për ta ka dënim të madh.
Komentim:
Lidhje: