Suretu El Bekare/66

Nga Wikibooks
Jump to navigation Jump to search

Suretu El Bekare, Ajeti 66 ose Kur'an 2:66[redakto]

Origjinal: فَجَعَلْنَاهَا نَكَالاً لِّمَا بَيْنَ يَدَيْهَا وَمَا خَلْفَهَا وَمَوْعِظَةً لِّلْمُتَّقِينَ
Shqip: Atë (shndërrimin e tyre) e bëmë masë ndëshkuese për ata që e përjetuan (me sy) dhe për të pastajshmit, por edhe si këshillë për të devotshmit.
Komentim:
Lidhje: